Rólunk

A FLYNN egy 2020-ban alakult cég, melyet egy fiatal vállalkozó alapított azzal a céllal, hogy létrehozzon egy minőségi olaj- és adalékforgalmazó brandet a Liqui Moly segítségével Magyarországon.
 
Miért választottam a Liqui Moly-t?

Sok olajmárka létezik, szinte mind ,,No. 1”, ,,piacvezető”, ,,prémium minőségű”, ,,csúcstechnológiás”, ,,500 éves” és még sorolhatnánk, de nem minden arany, ami fénylik: nem elég papíron teljesíteni, a gyakorlatban is helyt kellene állni. Saját tapasztalataink alapján sajnos nagyon kevés gyártó tudja teljesíteni, amit ígér. Elég kellemetlen, mikor az autónkba olajat kell utántöltögetni bizonyos kilométer után, olajcserénél pedig égett olaj jön le. Hab a tortán, mikor a motor csattog, zörög, kattog, szétesik indításnál vagy akár menet közben. Sok olaj esetében még átlagos használat mellett sem sikerül hozni az alap elvárásokat, hát még ha jobban igénybe vesszük az autót.
 
Kicsit bővebben a Liqui Moly-ról.

Történelem

A LIQUI MOLY GmbH családi vállalkozásként indult Németországban. Alapját a molibdén-diszulfid (MoS2) gyártási szabadalma biztosította, melyet az adalékokhoz, olajokhoz és kenőanyagokhoz készítettek és értékesítettek, mivel ez a kémiai anyag nagymértékben javítja az olajok kenési képességeit.

Napjainkban

Németország vezető olaj- és adalékspecialistája, egy évtizede birtokolja az első helyet (az első helyezett) a kenőanyagok kategóriában. A legkiemelkedőbb német autósmagazinok olvasói évek óta a legjobb olajmárkának választják, az Auto Zeitungnál és az Auto Motor und Sport-nál például tízszer egymás után nyerte el a díjat. Mára már nem csupán Németországban, de a világ többi országában is piacvezetőnek számít. Már nem csak egy sima olajgyártó, hanem egy erős brand is.

A világhírű amerikai kosárlabdacsapat, a Chicago Bulls véleménye önmagáért beszél:

"Nagy örömünkre szolgál, hogy LIQUI MOLY-ban ilyen erőteljes partnerre találunk. Prémium márka, amely globális ismertségű, elközelezett a minőséget és a csúcs teljesítményt illetően, ezáltal nagyszerűen illeszkedik hozzánk"- mondta Matthew Kobe, a Chicago Bulls üzleti stratégiai és elemzési alelnöke.


Miért válaszd a Liqui Moly-t?

A Liqui Moly-t az emberek titulálták fel, nem pedig a gyártó saját magát. Én azért döntöttem a márka mellett, mert itt az emberek véleménye és bizalma a mérvadó. Tény, hogy a többi gyártóhoz képest magasabb árfekvésűek a termékek, ám ha te is emellett döntesz, garantáltan olyan minőséget kapsz, amely rövid- és hosszútávon is kifizetődő.

Üdvözöllek a Liqui Moly világában! 

Liqui Moly díjak